Personvern

Retningslinjer for personvern

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. For oss er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.


TCG Foreningen logger trafikken til tcgforeningen.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Google Analytics

Tcgforeningen.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt. For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies).

Fjerne informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss så ber vi deg benytte "kontakt oss"-knappen på forsiden, eller sende epost til kontakt@tcgforeningen.no.